Pedepse exemplare după Olimpiada de la Rio. Ce a pregătit Coreea de Nord învinşilor: e TERIBIL!

 
Kim Jong-un 
Kim Jong-un 

Rezultatele bune la Jocurile Olimpice nu aduc şi fericirea. Trei oficiali ai Comitetului Olimpic din Kenya au fost arestaţi la întoarcerea în ţară pentru că au uitat mai mulţi sportivi în urmă şi din cauza scandalului de doping ce a implicat zeci de atleţi ai ţării. Pe de altă parte, sportivii nord-coreeni care nu au luat nicio medalie la Olimpiadă vor fi trimişi în minele de cărbuni drept pedeapsă.

Kenya a obţinut cea mai bună clasare din istorie la Jocurile Olimpice de la Rio, cu 13 medalii, dintre care 6 de aur. În ciuda acestor rezultate, şefii Comitetului Olimpic din ţara africană nu au fost aşteptaţi cu covorul roşu, ci cu mandate de arestare. Doi dintre ei au fost reţinuţi pe aeroport, iar al treilea a fost capturat ulterior. Oficialii sunt acuzaţi că au uitat trei atleţi în urmă, iar aceştia au fost nevoiţi să se mute într-un hotel insalubru după ce au fost daţi afară din Satul Olimpic. Un alt sportiv, medaliat cu argint, s-a trezit la plecare că nu are bilet de avion rezervat.

"A fost un dezastru din punct de vedere al organizării şi al oficialilor. În timp ce sportivii din Kenya concurau pentru medalii, oficialii noştri concurau la categoria cea mai slabă organizare din lume", spune portdrapelul Kenyei.


Pe de altă parte, zeci de atleţi kenieni au fost suspendaţi în ultimii ani din cauza acuzaţiilor de dopaj, lucru de care au fost învinuiţi aceiaşi şefi.

Între timp, în Coreea de Nord, dictatorul Kim Jong-un a decis să îi pedepsească drastic pe sportivii care nu au obţinut nicio medalie. Aceştia vor fi trimişi în minele de cărbune, împreună cu familiile lor, şi vor rămâne şi fără cartelele alimentare pe baza cărora primeau hrană. În Brazilia, Coreea de Nord a obţinut şapte medalii, dintre care două de aur. Prin comparaţie, România a obţinut doar cinci medalii, dintre care una de aur, una de argint şi trei de bronz.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI CELE MAI BUNE OFERTE AICI!!!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?