Paul Stănescu, unul dintre contestatarii lui Dragnea: "Am devenit indezirabil"

 
Paul Stanescu
Paul Stanescu

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea şi dintre cei 11 care au votat pentru demisia şefului de partid, a organizat miercuri prima conferinţă de presă la Ministerul Dezvoltării de când se află la conducerea ministerului. Paul Stănescu s-a plâns de atacurile din media de după CEx-ul PSD de vineri: "Până acum câteva zile ştiam şi limba română şi eram şi bun, acum nu mai sunt bun . Am devenit o persoana indezirabilă"Miercuri, 26 septembrie 2018, începând cu ora 13.00, viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia s-a semnat un contract finanţat cu bani UE.

Paul Stănescu nu a făcut niciun fel de referire la criticile aduse lui Liviu Dragnea, ci a părut că bate în retragere, după înfrângerea din CEx: "Sunt un om de echipă, nu mă gândesc să plec din PSD. Nu am avut niciodată gânduri de mărire, pe mine nu m-au interesat funcţiile, sunt un om al faptelor".

Ce a mai spus Paul Stănescu:

- Am semnat un document, mi-l asum în continuare (ref. scrisoarea anti-Dragnea, n.red). Voi ramane un om de partid, niciodata nu m-au interesat funcţiile;

- Denigrarea mea, mai ales din ultimele zile, mai ales după acel CEx, începe aşa în forţa în toată presa, nu poţi să spui toata presa, mă surprinde. Acum nu mai ştiu nici limba română. Am 61 de ani am terminat liceul teoretic, am făcut şi filosofie şi latină, muzică, desen, am terminat la vremea la care a trebuit un liceu de cultură general. Mai nou nu mai ştiu limba română ... Până acum câteva zile ştiam şi limba română şi eram şi bun, acum nu mai sunt bun;

- Am devenit o persoana indezirabilă. Nu vreau să candidez la nimic, nu există miză personală la tot ce s-a discutat în media.

La eveniment au participat Radu Codruţ Ştefănescu (preşedintele Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară) şi reprezentanţii Agenţiilor de Dezvoltare Regională.

Conferinţa a avut loc la Sala de Consiliu a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (Bulevardul Libertăţii, nr. 16, Latura Nord, sector 5).

Comisia parlamentară de anchetă a Camerei Deputaților și Senatului pentru verificarea posibilei implicări a SPP în activitatea unor partide politice a decis marţi chemarea la audieri a vicepremierului Paul Stănescu. Audierea va avea loc martea viitoare, la ora 13.00.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?