Patriciu: Băsescu l-a lovit de două ori pe acel copil

 
Omul de afaceri, Dinu Patriciu, a declarat că se afla pe scenă alături de Traian Băsescu, la acel incident din 2004 de la Ploieşti, în care se pare că Traian Băsescu ar fi lovit un copil din mulţime.

Dinu Patriciu a declarat că îi pare foarte bine că au apărut aceste imagini. Întrebat de ce au apărut tocmai joi seară, în care CCR a validat rezultatul alegerilor din turl I şi a lansat campania electorală pentru turul II, Patriciu nu a făcut nicio legătură între aceste două evenimente.

"Eu eram în stanga domnului Băsescu. Alături de mine se mai aflau câteva persoane care au mai văzut această scenă", a declarat Dinu Patriciu la Ora de Foc.

Patriciu a spus că se mai aflau, acolo pe scenă,  Florin Anghel, Severin (PD-L), Teodor Meleşcanu, Călin Popescu Tăriceanu şi soţia domniei sale, dar nu ştie dacă aceştia puteau vedea scena, pentru că se aflau în spate dreapta.

Întrebat cum îşi explică faptul că miercuri seara invoca prima dată public incidentul de la mitingul electoral din 2004.

"Într-adevăr am făcut-o cu speranţa că de undeva poate va apărea această casetă. Ştiu însă că fusese filmată, erau doi operatori acolo, unul de la o televiziune din Câmpina", a declarat Patriciu la Realitatea Tv.

Dinu Patriciu a povestit incidentul cu o seară în urmă, într-o intervenţie la Realitatea Tv, "Am fost împotriva asocierii cu PD, acest partid populist condus de un comunist şi în 2004. De altfel, împotriva lui Traian Băsescu am şi o chestiune personală. În campania electorală din 2004, la Ploieşti, l-am văzut dând un pumn unui copil, care din greşeală strigase: Trăiască Iliescu! L-am văzut cu ochii mei. Mai sunt şi alţi oameni care l-au văzut şi ar putea depune mărturie dacă nu ar fi membri PD-L", a acuzat liberalul.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?