(P) EVOLIO X8 Fusion este tableta 2 în 1

 
(P) EVOLIO X8 Fusion este tableta 2 în 1
(P) EVOLIO X8 Fusion este tableta 2 în 1
(P) EVOLIO X8 Fusion este tableta 2 în 1 (P) EVOLIO X8 Fusion este tableta 2 în 1

X8 Fusion, tableta quad-core convertibilă, de 7,85”, a celor de la Evolio, poate fi folosită ca o tabletă, dar şi ca un laptop de dimensiuni reduse prin cuplarea la tastatura de aluminiu care are şi rol de protecţie a ecranului când se află în poziţie închisă. Tastatura bluetooth ataşată tabletei are un rol extrem de util, simplificând modul de utilizare când se editează texte, tabele sau alte documente similare.

Evolio X8 este cea mai subţire tabletă disponibilă pe piaţa din România la acest moment, cu o grosime de doar 6,8 mm, are un design compact, din aluminiu şi o greutate de 300 de grame. În ceea ce priveşte caracteristicile tehnice, tableta are un procesor quad-core, la 1,4 GHz, de la Rockchip, care asigura o putere de operare crescută, păstrând în acelaşi timp un consum scăzut al energiei.

Tableta Evolio X8 se bazează pe sistemul de operare Android 4.2, are memorie internă de 8 GB, memorie RAM de 1 GB şi slot MicroSD care suportă carduri de memorie de până la 32 GB. Conectarea la internet se face Wi-Fi b/g/n sau prin modem 3G extern. Tableta permite, de asemenea, conectare Bluetooth 4.0 şi HDMI.

Tabletă celor de la Evolio, X8, are preinstalate o serie de aplicaţii de conţinut utile, dar şi un soft de securitate, de la Norton, care protejează tableta şi datele în caz de furt sau pierdere a acesteia, şi asigură cea mai înalta protecţie antivirus şi antimalware existente pe piaţă. Sistemul Norton Mobile Security permite blocarea, ştergerea datelor de pe ea sau declanşarea unei alarme prin internet.

Evolio X8 Fusion poate fi comandată pe www.evolioshop.com , dar şi în magazinele altor retail-eri, precum Emag sau Domo.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Bogdan
22 Mar 12:25
Am cumparat acum doi ani o tableta neura wifi la care inca astept un update pentru a rezolva nenumaratele bug-uri si restartari dar firma evolio mi-a raspuns sec ca nu sunt obligati sa faca un update deoarece aplicatiile sunt de vina, aceea aplicatie din market fiind YouTube dezvoltata de Google.
Răspunde
1 -3
Darius
11 Feb 11:41
Poate ai avut tu ghinion. Eu mi-am cumparat de la ei mai multe produse si am fost foarte multumit de ele. Si preturile au fost foarte bune.
Răspunde
4 -6
kidal
11 Feb 07:02
firmă de rahat... o dată am cumpărat de la ei un gps şi s-a stricat a doua zi. să nu mai aud de chestii made in romania... mai ales electronice. ieftine şi proaste.
Răspunde
1 -1
Darius
11 Feb 11:40
5 Poate ai avut tu ghinion. Eu mi-am cumparat de la ei mai multe produse si am fost foarte multumit de ele. Si preturile au fost foarte bune.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?