Ozana Barabancea își invită fanele la o întâlnire memorabilă: "Vă aștept cu surprize unice"

Luni, 26 octombrie de la orele 16:00, Ozana Barabancea va fi gazda unui eveniment așteptat cu nerăbdare de numeroasele sale admiratoare. Împreună cu Centrul Hipocrat, vedeta emisiunii "Te cunosc de undeva" de la Antena 1, lansează o invitație inedită pe fanpage-ul său, ce în prezent are peste 250.000 de fani"Primesc zilnic zeci de mesaje de la doamne deosebite pe care nu le cunosc personal dar care țin să îmi transmită gândurile lor frumoase și dorința de a ne cunoaște. Pentru eie, am pregătit în prima zi a săptămânii viitoare o întâlnire specială, în care vom avea ocazia să ne vedem, să povestim dar și să ne bucurăm de bunăvoința Centrului de Estetică și Remodelare Corporală Hipocrat care vor oferi din partea casei pentru toate invitatele mele evaluări avansate pentru corp și ten dar și ședințe de salinoterapie. Vă aștept cu surprize de toate felurile, unice", spune Ozana Barabancea. 
 
Programul evenimentului:
ora 16:00: întâlnire în cadrul Centrului de Estetică și Remodelare Corporală Hipocrat. Cafea, apă, ceaiuri
ora 16:30 începe sesiunea de programări la aparatul de diagnosticare corporală TANITA care măsoară grăsimea corporală, masa musculară și apa totală din corp.
ora 17:00 începe sesiunea de programări la aparatul de diagnosticare facială Ionto-Scope APM 100 care măsoară conținutul de melanină, ridurile, petele și dimensiunea porilor. 
ora 18:00 Ședințe de salinoterapie în cadrul Salinii Hipocrat 

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?