Opoziția pregătește la o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

 

Opoziția pregătește la o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. O moţiune de cenzură va fi depusă „cu siguranţă”, a declarat liderul PNL Ludovic Orban, la Digi24. El a precizat însă că momentul depunerii unei moţiuni de cenzură depinde de şansele de a obţine voturi suplimentare.,, Avem o echipă de negociere care este angrenată în negocieri cu toate grupurile parlamentare şi de asemenea negocieri cu parlamentari din majoritate, pentru că e clar, ca să treacă o moţiune de cenzură avem nevoie de 67 de voturi suplimentare faţă de voturile opoziţiei actuale. Or, pentru a obţine aceste voturi, căutăm să purtăm discuţii cu toate grupurile parlamentare, UDMR, ALDE şi de asemenea cu foarte mulţi parlamentari individuali din zona PSD, unde este din ce în ce mai clar că nemulţumirea faţă de Dragnea, faţă de guvernul Dăncilă este în creştere în rândul parlamentarilor din majoritate", a spus Ludovic Orban, la Imparţial.

Guvernul Dăncilă a supraviețuit unei moțiuni de cenzură, pe 8 februarie. Moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului PSD-ALDE a fost respinsă de Parlament, deoarece nu au fost suficiente voturi exprimate. Doar 170 de parlamentari și-au exprimat opțiunile. S-au înregistrat 166 de voturi ”pentru” și 4 ”împotrivă”. s-au înregistrat 166 de voturi ”pentru” și 4 ”împotrivă”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?