O femeie, FURIOASĂ pe jucăria descoperită într-un ou Kinder - "Cum se poate aşa ceva?"

O femeie din Australia şi-a exprimat furia pe internet, după ce a descoperit într-un ou Kinder o jucărie pe care o consideră nepotrivită pentru copii.Rachael nu este mamă, dar a cumpărat oul Kinder pentru ea şi, când a deschis surpriza, a găsit o jucărie pe care o consideră "absurdă". Jucăria constă într-un răţoi rapper, care pare să facă un gest vulgar, nepotrivit pentru copii.

Ea le-a scris celor de la Ferrero pentru a-i ruga să scoată de la vânzare ouăle de ciocolată cu surprize în care o jucărie răţoi pare să îţi atingă "zona genitală"-

"Ce e asta şi de ce sunt expuşi la aşa ceva copiii? Ce se întâmplă cu lumea în care trăim - e dezgustător şi suntem în mod evident desensitivizaţi la asta". Ferrero, la rândul său, a explicat pentru Kidspot că standardele companiei sunt unele înalte şi că, înainte de a ajunge în magazine, o echipă de designeri, tehnicieni, doctori şi psihologi analizează fiecare jucărie.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?