O consolă Xbox 360 semnată de Sarah Palin, scoasă la vânzare pe eBay la preţul de 1,1 milioane de dolari

 
FOTO: ©ebay.com
FOTO: ©ebay.com
FOTO: ©ebay.com FOTO: ©ebay.com FOTO: ©ebay.com
O consolă de jocuri Xbox 360, aparent semnată de fosta candidată republicană la vicepreşedinţia Statelor Unite, Sarah Palin, a fost scoasă la vânzare pe site-ul de licitaţii eBay, pentru suma de 1,1 milioane de dolari.

Palin ar fi semnat consola în timpul unui eveniment public din Wasilla (Alaska, nord-vestul SUA) în 24 iulie, cu două zile înainte de a anunţat, spre surpriza generală, că demisionează din funcţia de guvernator de Alaska. Ca dovadă, vânzătorul, David Morrill, a publicat şi trei fotografii cu Palin semnând consola.

El a anunţat că Xbox-ul a fost retras de trei ori de la vânzare de către eBay, dar îndeplineşte în prezent toate criteriile site-ului.

"Puteţi avea acest obiect unic de 60 de GB, în stare perfectă, înainte ca (Sarah Palin - n.red.) să se lanseze în cursa pentru a deveni preşedinte al Statelor Unite în 2012", primite Morrill.

Ultimul model de Xbox 360, cu un hard-disk de 120 de GB, se vinde în Statele Unite cu 299 de dolari.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?