"Nu vă înghesuiți la sfintele icoane, nu ripostați agresiv dacă sunteți împins. Atenție la buzunare"

Sărbătoare mare pentru creştin-ortodocşi
Sărbătoare mare pentru creştin-ortodocşi

Poliția Română a lansat un avertisment cu privire la procesiunile religioase din aceste zile. Credincioșii sunt avertizați să evite pericolele care pot să apară în timpul slujbelor religioase."Nu vă înghesuiți când vă închinați la sfintele icoane, când cumpărați candele/lumânări sau atunci când ascultați slujba.

Dacă sunteţi împins la aceste procesiuni, nu ripostați agresiv, însă verificaţi imediat locul unde țineți banii sau telefonul mobil. Nu uitați că furturile din buzunare şi genţi se comit în special în locurile aglomerate.

Când vă însoţesc copiii, nu îi lăsaţi nesupravegheaţi!

Evitați, pe cât posibil, să circulați cu autoturismul în zona de desfășurare a procesiunilor religioase. Dacă, totuși, treceți cu mașina pe lângă grupurile de credincioşi, reduceți viteza şi evitați manifestările care pun în pericol siguranţa lor, ori a celorlalţi participanţi la trafic", se spune în mesajul Poliției Române.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?