Niculae Bădălău, ministrul Economiei: "Dăm ordonanță ca să ștergem datoriile fabricilor de armament"

 

România era al şaselea exportator de tehnică militară din lume. Se întâmpla înainte de '89. Atunci, profitul înregistrat din vânzarea de armament depăşea, anual, o jumătate de miliard de dolari. Astăzi, Ministerul Economiei, prin compania ROMARM, abia dacă reuşeşte să mai aducă în visteria statului un milion şi jumătate de dolari, la final de an. Exporturi de aproape 120 de milioane de dolari este nu puţin, ci invizibil pentru economia ţării. Totuşi, ministrul Economiei, Niculae Bădălău, spune că nu e totul pierdut şi garantează resuscitarea industriei de apărare.

Primul pas: ştergerea datoriilor pentru toate farbricile de armament şi investiţii de aproape un miliard de lei!

Dacă mai suntem în stare să facem tunuri, fără să ne dăm tunuri, aflăm chiar de la ministrul Economiei, Niculae Bădălău!

Urmăriţi mai jos, în VIDEO, un interviu exclusiv acordat de Niculae Bădălău pentru Realitatea TV, realizat de jurnalista Andreea Dăscălescu!

 

.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?