MUTARE BOMBĂ făcută de RCS&RDS. Clienţii pot folosi reţeaua Vodafone

 
Concurenţa este uimită de mişcarea RCS&RDS
Concurenţa este uimită de mişcarea RCS&RDS

Clienţii serviciului de telefonie DigiMobil vor putea beneficia de o acoperire mult mai mare, după ce compania RCS-RDS a semnat un acord cu Vodafone România prin care să folosească reţeaua Vodafone.Înţelegerea dintre RCS-RDS şi Vodafone va fi valabilă doi ani ani de zile, până când operatorul de cablu îşi va moderniza reţeaua, potrivit HDsatelit.

Momentan, acest tip de roaming naţional este funcţional doar pentru serviciilde de voce, nu şi pentru cele de date.

Contactaţi de Economica.net, cei de la RCS&RDS au confirmat tranzacţia cu Vodafone.

"Vodafone Romania si RCS & RDS au incheiat un acord de roaming national, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice. Acordul dintre cele doua parti este valabil pentru o perioada de 2 ani".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
andrei
10 Apr 23:51
RCS&RDS primeste Roaming, iar Vodafone primeste fibra de la RCS&RDS> Cam asta-i toata smecheria
Răspunde
0 0
11 Apr 16:19
2 Si cand RCS-RDS o sa ia din cascavalul Vodafone suficient si vor avea multi abonati le vor da cu flit celor de la Vodafone. Vodafone se vor fi pricopsit cu inca un concurent puternic pe care l-au crescut ei insisi si vor ramane si fara fibra optica ca RCS-RDS probabil vor creste pretul incat sa nu mai convina la Vodafone. Inca o data zic: pariez ca sefii mari de la Vodafone nu stiu ce fac astia de aici din Romania.
0 0
Dorelu'
10 Apr 19:04
@ ROmanul: Nu e nimic necurat! VDF si-a facut o retea 3G de voce foarte puternica, doar ca nu are destui clienti sa o foloseasca la capacitate maxima. De ce sa platesc la VDF cand pot da apeluri gratis prin skype, whatsapp, line, kakao talk sau altele asemenea?
Singurii care mai folosesc servicii de voce sunt clientii cu telefoane 2G de tip hauwei!
Răspunde
0 0
10 Apr 20:26
8 Prietene tu n-ai vazut ca roamingul nu e valabil decat pentru voce nu si pentru date? Si ca fapt divers.... nu are destui clienti Vodafone pentru 3G? Si cu 10 clienti de la RCS-RDS o sa aiba? Cati clienti are RCS-RDS si cati are Vodafone? Si afla ca RCS-RDS nu plateste nimic lui Vodafone pentru roaming ci le da la schimb spectru. De ce-ar vrea Vodafone frecvente si spectru nou daca 3G-ul ar fi lipsit de clienti? De ce ar dori Vodafone sa-si extinda capacitatea de date si voce daca n-ar avea clienti? Te contrazici singur prietene.

Ideea de roaming in tara e buna dar nu intre o furnica si un colos si mai ales in conditiile astea. Vodafone anuleaza handicapul major al concurentului RCS-RDS care nu are acoperire. Le-a facut-o aproape gratis. Sunt curios ce parere are consiliul concurentei si daca licenta pentru spectru le permite sa il dea altui operator.
5 -4
10 Apr 14:05
Ideea de roaming in tara e buna. Dar intre RCS-RDS si Vodafone miroase a incompetenta ori ceva de competenta parchetului. Adica tu marele Vodafone care ai acoperire uriasa ii dai voie concurentului tau care nu ajunge nici la genunchiul broastei sa-ti foloseasca reteaua? Pai RCS-RDS nu castiga niciodata noi clienti ca nu avea acoperire. Acum te poate concura cu propriile arme. RCS-RDS a castigat spectru de frecvente si nu are bani de extindere. A dat spectrul lui Vodafone care Vodafone ii da voie lui RCS-RDS sa-i foloseasca reteaua. Cu alte cuvinte Vodafone ii extinde pe banii sai reteaua RCS-RDS. Este incredibil nene. Si culmea acordul nu e reciproc adica un utilizator Vodafone nu poatre folosi reteaua RCS-RDS. Clar e ceva necurat la mijloc ori e incompetenta crasa la conducerea Vodafone. Cu siguranta sefii cei mari nu stiu ce fac sefuletii din Romania.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?