Motivul halucinant pentru care locuitorii unui oraş din România sună la 112

 
Bistriţenii se plâng de zgomotul sirenelor
Bistriţenii se plâng de zgomotul sirenelor
FOTO: www.bistriteanul.ro

Chiar dacă riscă amenzi pentru că sună la 112 fără a avea un motiv întemeiat nu puțini sunt bistrițenii care se plâng operatoarelor de la STS că sunt deranjați de sirenele autospecialelor de intervenție.

Problema este una mai veche, și anul trecut fiind dezbătură în ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică însă nu s-a găsit deocamdată nicio rezolvare, scrie bistriteanul.ro.

Dacă anul trecut majoritatea bistrițenilor care se declarau deranjați de sunetul sirenelor erau din zona Bulevardului Independenței, în ultima perioadă la 112 au început să sune și locatarii de pe Calea Moldovei.

"V-aş mai aduce la cunoştinţă o problemă. Se primesc foarte multe apeluri la 112 legat de utilizarea sirenelor. Şi mă refer aici atât la ambulanţele Serviciului de Ambulanţă, cât şi la cele de la SMURD. Avem probleme pe Calea Moldovei şi pe Bulevardul Independenţei. Rugămintea la dumneavoastră să se facă şi în acest caz o solicitare atât la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, cât şi la ISU-SMURD, să folosească sirenele doar strict când este nevoie. Şefii acestor instituţii ar putea da unele instrucţiuni în acest sens", a spus comisarul șef Ovidiu Mureşan colegilor din ATOP.

La rândul său, vicepreședintele CJ Alexandru Pugna care este și preşedintele ATOP a propus ca la următoarea ședință să fie prezenți și şeful de la ISU şi şefa Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a discuta pe această temă, în speranța că autospeciale aflate în misiune vor renunța la sirene pentru a nu mai deranja liniștea bistrițenilor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
6 0
iosif
26 Mar 08:32
bistriteni vor ca masinile de interventi sa traga la dreapta si sa lese cale libera pentru masini private.daca nui convine zona sa se mute in alta parte unde nu sunt deranjati,dar uita ca poate si lor vine randul sa apeleze la aceste sarvici si cand o sa intarzie o sa-i pare rau.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?