Motivele incredibile pentru care Diana Munteanu l-a părăsit pe Claudiu Niculescu

 
Motivele incredibile pentru care Diana Munteanu l-a părăsit pe Claudiu Niculescu
Motivele incredibile pentru care Diana Munteanu l-a părăsit pe Claudiu Niculescu

A avut femei frumoase, multe dintre ele celebre, însă până acum n-a rezistat ispitelor şi infidelitatea lui le-a dezamăgit pe cele care se visau îmbătrânind alături de Claudiu Niculescu. Una dintre muzele fostului fotbalist a dezvăluit, pentru "ring", motivele incredibile pentru care şi Diana Munteanu l-a părăsit.Istoria se repetă la nesfârşit, susţine, sub protecţia anonimatului, fosta iubită a lui Claudiu Niculescu: "Şi cu Diana a procedat exact cum a făcut şi cu celelalte soţii, când, înainte să se despartă, trăia de un an cu altcineva. Când s-a cuplat cu Diana, Claudiu era despărţit de Lidia de doi ani şi jumătate, însă, înainte să divorţeze de ea, a avut tot felul de relaţii timp de un an".

"E slab, uşor de atras şi pisică blândă"


Aceeaşi aspirantă la inima fostului fotbalist ne-a dezvăluit şi cum se dă el de gol când trişează: "E un bărbat Rac foarte slab, uşor de atras şi pisică blândă... E foarte bun, respectuos şi atent, dar, la un moment dat, când te culci pe o ureche că e bine, el nu se mai află unde ştii că l-ai lăsat. Altfel, e pâinea lui Dumnezeu... Inclusiv când te cerţi cu el, te surprinde că nu reacţionează urât şi de asta te şi îndrăgosteşti de el. Ştiind că a fost fotbalist, arată bine şi are oportunităţi, te aştepţi să facă grozăvii, dar el îţi arată că e foarte OK. După ce-ţi demonstrează asta o perioadă – un an sau, dacă i-ai dăruit un copil, mai mult –, se îndepărtează fără să-l simţi".

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?