Miting PSD. Participanţii au plecat spre Bucureşti. Tren special din Iaşi, plin cu simpatizanţi

 

Delegaţii PSD au plecat deja spre Bucureşti, pentru a ajunge la timp la marele miting. Astfel, mai mulţi dascăli din Maramureş au şi postat vineri seară, pe Facebook ,fotografii de la îmbarcarea în autocare. În schimb, cei din Iaşi au plecat spre Capitală abia astăzi, la ora 10.00.Un tren special plin de simpatizanti PSD pleacă din Gara Iasi. Nu au emoţii şi nu se grăbesc organizaţiile din sudul Capitalei, întrucât drumul până în Bucureşti este de 2-3 ore, maximum.Din Iaşi, oamenii pleacă atât cu autocarele, cât şi cu trenul. Mai mult, există un tren care pleacă spre Capitală doar cu delegaţi de la miting. Pe de altă parte, mulţi dintre ei  nu ştiu de ce pleacă la Bucureşti, dar şi-au luat cămăşi albe sau tricouri albe:

Aşa cum se observă şi din această imagine, oamenii au şi steguleţe tricolore în mâini.

 În Maramureş, oamenii au şi postat pe Facebook imagini inainte de a urca în autocare: 

"Pornim sa militam pentru libertatea prosperității fără cătușe și zăbrele , spre libertatea manifestării educației și spiritului civic spre demnitatea individului- mândru de a fi roman!", a scris Rodica Monica Covaci, pe Facebook.

Cum era de aşteptat, dascălul a primit foarte multe comentarii critice pe Facebook.

"Sper sa dati dovada de demnitate si sa militati pentru dreptate, sa ne faceti mandri de dumneavostra....
As vrea sa cred ca nu veti decadea in asemenea hal si ca nu va veti vinde integritatea si viitorul copiilor pentru trei leuti..." se arată în unul dintre comentarii.

Mitingul PSD, ambiţia lui Liviu Dragnea. Sute de mii de membri de partid, aduşi la BucureştiAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?