Mitică Dragomir a anunţat ce va face de Paşte

 
Mitica Dragomir
Mitica Dragomir

Mitică Dragomir îl va avea invitat pe cuscrul său împreună cu care va urmări la televizor Dinamo – Viitorul și CFR – Steaua.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, va sărbători Paștele în familie.

„Nu plec nicăieri. Mă gândeam să plec undeva afară de Paștele ăsta, dar m-am răzgândit. Rămân acasă și fac un grătar la mine în grădină cu nevastă-mea și cu cuscrul. Stăm acasă, bem un șpriț și seara ne uităm la meciuri, că etapa asta avem ce vedea. Avem Paște fotbalistic cu Dinamo - Viitorul și CFR – Steaua. Sunt două meciuri care vor da răspunsul la câteva întrebări. De exemplu, vom ști dacă Dinamo și CFR se mai pot implica în lupta pentru titlu. Dar după părerea mea, titlul este ca și câștigat de Steaua. Vom vedea ce va fi. Dacă Dinamo bate pe Viitorul, iar CFR pe Steaua  se schimbă lucrurile. Se strânge tare campionatul și va fi frumos”, a spus Mitică Dragomir pentru ziarulring.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?