Mireasă moartă în ziua nunţii. Istoria "mumiei" care stă de 85 de ani în vitrina unui magazin

Mireasă moartă în ziua nunţii. Istoria "mumiei" care stă de 85 de ani în vitrina unui magazin
Mireasă moartă în ziua nunţii. Istoria "mumiei" care stă de 85 de ani în vitrina unui magazin
Mireasă moartă în ziua nunţii. Istoria "mumiei" care stă de 85 de ani în vitrina unui magazin Mireasă moartă în ziua nunţii. Istoria "mumiei" care stă de 85 de ani în vitrina unui magazin Mireasă moartă în ziua nunţii. Istoria "mumiei" care stă de 85 de ani în vitrina unui magazin Mireasă moartă în ziua nunţii. Istoria "mumiei" care stă de 85 de ani în vitrina unui magazin

O chema Pascualita şi a murit în ziua nunţii ei, când a fost înţepată de un păianjen. Mama ei a îmbălsămat-o şi a expus-o în vitrina magazinului cu rochii de mireasă, pe care chiar tânăra le crea. Aceasta e legenda care îţi dă fiori. Pascualita, tânăra frumoasă, moartă în ziua nunţii ei, în 1930, a fost pusă în vitrină pentru a rămâne în locul pe care il iubea.Mexic ascunde un secret înfiorător. Mireasa Pascualita este un manechin expus la intrarea în magazinul "La Casa de Pascualita" şi pare foarte atrăgător de la distanţă. Magazinul care vinde rochii de mireasă şi  articole pentru nunţi se află însă  în centrul unor controverse, după ce mai multă lume a observat un lucru ciudat, relatează mondonews.ro.

Legenda spune că Mica Pascuala nu este doar un manechin, ci un cadavru extrem de bine conservat, aparţinând fiicei proprietarului, care a lucrat la magazin. Zvonurile sunt alimentate şi de proprietarul magazinului, care a refuzat să permită poliţiei analizarea modelului. Presupusul cadavru este perfect conservat şi a fost afişat pentru prima dată la 25 martie 1930, îmbrăcat în rochie de mireasă. Pascuala Esparza, fiica proprietarului magazinului, a murit tragic în ziua nunţii, după ce a fost muşcată de un păianjen, Văduva Neagră. Tatăl ei nu a vrut să-şi îngroape fiica, aşa încât i-a îmbălsămat trupul şi l-a expus în vitrina magazinului.

Legenda miresei moarte s-a răspândit repede, iar localnicii au strecurat şi câteva amănunte horror. Ei spun că, uneori, se simt urmăriţi de privirea de sticlă  a manechinului. De asemenea, ei mai susţin că Pascualita îşi schimbă uneori poziţia peste noapte, în timp ce magazinul este închis şi niciun angajat nu se află acolo. Au şi dovezi video în acest sens.

“La Pascualita”, aşa cum a fost numită de localnici, seamănă extraordinar de bine cu o femeie în carne şi oase, ceea ce i-a făcut pe toţi cei care au văzut-o să se întrebe dacă nu cumva  este reală. Speculaţiile legate de mireasa din vitrină au fost alimentate şi de  declaraţia unei angajate. “De fiecare dată când mă aflu în apropierea ei încep să tremur. Mă uit la mâinile ei şi sunt identice cu ale mele. I se văd până şi venele de pe picioare”, a spus vânzătoarea.

Experţii spun însă că este imposibil că un cadavru să stea atât de bine conservat 85 de ani. “Nu are cum ca un cadavru să se păstreze atât de bine, indiferent de cât de îmbălsămat este. După numai câteva săptămâni de la moarte, pielea se descompune şi are un aspect urat”, spun specialiştii.

De două ori pe săptămână, costumele manechinului se schimbă, dar nu inainte de a fi acoperite cu perdele vitrinele magazinului. Legenda spune că mireasa din vitrina face şi miracole. O femeie a fost împuşcată de prietenul ei în faţa magazinului. "În timp ce a căzut s-a uitat în sus,  a văzut figura manechinului din vitrina și a spus, "Scapă-mă Pascualita, salvează-mă!" şi a a supravieţuit”, spune un localnic.

Mii de cliente intră în magazin în speranţa găsirii unei rochii de mireasă. Multe dintre ele însă spun că nu o să mai calce pragul magazinului  din cauza manechinului înfricoşător.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?