Răzvan Cuc a jucat teatru de pomană, constructorii râd de ameninţările lui

 

Înainte de alegerile euroaprlamenrare din 26 mai nu era zi în care ministrul Transporturilor Răzvan Cuc să nu inspecteze marile şantiere de infrastructură rutieră, să rupă, teatral, contracte şi să-i ameninţe pe constructorii cusancţiuni. La om lună după alegeri, pe multe şantieere e linişte, iar termenele sunt deja depăşite, fără ca nimeni să se mai sesizeze. Un exemplu este şantierul la podul de peste râul Argeș, pe Autostrada București-Pitești. Din cauza lucrărilor în ritm de melc, șoferii stau în coloană zeci de minute. La mijlocul lunii mai, ministrul Cuc le-a dat constructorilor şi şefilor de la drumuri un ultimatum: 12 iunie. A trecut o jumătate de lună, lucrările nu s-au încheiat, dar contractul n-a fost reziliat și nici vreun șef de la drumuri demis.

Lucrările la pasajul peste Argeș, lung de nici 200 de metri, de pe Autostrada București-Pitești au început la finalul lunii octombrie a anului trecut.

Lucrrările de amploare au început în primăvară, iar pe 15 mai, în campania de imagine pentru eurparlamentare, la care s-au înhămat toţi miniştrii PSD, Răzvan Cuc a descins şi pe şantierul de autostrada Bucureşti - Piteşti. 

"Dezastru, indolență și indiferență. Directorului Dinu (Augustin Daniel Dinu, directorul Direcíei Regionale de Drumuri Bucureşti). Are o lună de zile să termine podul. Nu l-a terminat, s-a terminat și cu dl Dinu și cu constructorul", ameniţa atunci Răzvan Cuc .

A trecut o lună și jumătate de atunci și nimeni n-a fost demis, iar pe șantier sunt tot trei muncitori.

sursă video: Realitatea TV

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?