Ministrul Finanțelor, anunț important despre bugetul pe 2017

 
Anca Dragu
Anca Dragu

Guvernul tehnocrat nu vrea să se implice în elaborarea bugetului pentru anul viitor, deși timpul rămas după alegeri și până la sfârșitul anului pentru viitorul Executiv va fi foarte scurt.Ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu, a declarat luni că proiectul de buget de stat pentru anul 2017 va fi întocmit de viitorul Guvern și aprobat de viitorul Parlament.

"Conform legii, în anii electorali, bugetul se întocmește și se aprobă de viitorul Guvern, respectiv viitorul Parlament. Departamentul de buget din Ministerul Finanțelor nu șomează. Există un proces bugetar de-a lungul anului, dar bugetul efectiv este întocmit și aprobat de noul Guvern și noul Parlament", a spus Dragu la Palatul Parlamentului, întrebată dacă în Ministerul de Finanțe se lucrează la bugetul pe anul viitor.

Ministrul Finanțelor a participat luni, în plenul Camerei Deputaților, la "Ora Guvernului", tema de dezbatere fiind situația privind propunerile de modificare a Codului Fiscal avute în vedere de către Guvern, poziția MFP în privința depășirii deficitului bugetar structural și a introducerii unei amnistii fiscale.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?