Miliardarii din SUA s-au reunit în secret la New York pentru a discuta despre filantropie

 
Foto: RTV
Foto: RTV
În vreme de criză economică, miliardarii americani s-au întâlnit în mare secret, la New York, încearcând să-şi susţină cauzele filantropice.

Întâlnirea a fost organizată de Fundaţia Bill şi Melinda Gates şi i-a adunat laolaltă pe bogaţii Americii: Ted Turner, Oprah Winfrey, Warren Buffett, George Soros şi primarul New York-ului, Michael Bloomberg.

Presa n-a avut acces la reuniunea desfăşurată la începutul lunii, dar surse apropiate participanţilor susţin că miliardarii n-au părut prea preocupaţi de problemele economice cu care se confruntă Statele Unite.

Ei au încercat să găsească soluţii pentru a da un impuls donatorilor şi filantropilor care susţin cauze umanitare. Ei însişi sunt renumiţi pentru donaţiile mai mult decât generoase făcute de-a lungul timpului, care se ridică de zeci de miliarde de dolari.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?