Mesajul dureros transmis de fosta soţie a lui Andrei Gheorghe

Jurnalistul Andrei Gheorghe a plecat către stele. Vestea a căzut ca un trăznet pentru cei care l-au cunoscut, ascultat, admirat. Andrei Gheorghe a fost găsit mort în casă, de către un îngrijitor. Potrivit primelor informaţii, omul de televiziune şi de radio a murit din cauza unui stop cardio-respirator în dimineaţa zilei de luni.

Oamenii care l-au cunoscut şi iubit au deplâns dispariţia sa prematură pe reţelele de socializare. 

"Iubitul meu care nu mai eşti aici... rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar... Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre", a fost mesajul transmis fosta soţie a lui Andrei Gheorghe.


Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?