Mergeau să-şi înmormânteze copilul. S-a auzit un ciocănit din sicriu. Au ridicat capacul şi...

Aceasta este povestea reală a lui Kumar Marewad, un copil de 14 ani din Marea Britanie.Adolescentul fusese muşcat de un câine vagabond, întâmplare în urma căreia s-a ales cu o infecţie foarte gravă, ce i-a pus viaţa în pericol. La spital, intrase în comă şi doar aparatele îl mai ţineau în viaţă.

Starea lui vegetativă s-a prelungit. Cu acordul medicilor, familia a preferat să-l ia pe tânăr acasă şi să-l ajute să se recupereze în propriul cămin. Într-o zi, nici nu mai respira. Familia a crezut că a murit. Au demarat procedurile de înmormântare. Cel mai şocant lucru s-a întâmplat în drumul spre groapă.

Rudele apropiate de sicriu au ajuns un ciocănit în sicriu. Mirate, au deschis capacul şi au văzut cum băiatul se chinuia să respire. L-au dus repede la spital, unde medicii le-au explicat oamenilor că băiatul doar intrase în moarte clinică. A fost conectat din nou la aparate, iar britanicul se luptă şi acum să supravieţuiască.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?