"Mătuşică Viorica, nu mai bine mergi în pădure şi ne laşi?"

 

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a ironizat, miercuri, gafa Vioricăi Dăncilă, care a afirmat că România ”devastează” state puternice, dar s-a corectat imediat. Liderul PMP i-a transmis şi un mesaj premierului - ”Tanti premier, matuşică Viorica, nu mai bine mergi în pădure şi ne laşi?”.”Face ce face şi iar greşeşte! Nici să citească un text scris de alţii nu e în stare! Tanti premier, matuşică Viorica, nu mai bine mergi în pădure şi ne laşi? Auzi la ea, Romania ”devastează” state puternice...”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, miercuri, la începutul şedinţei de guvern, o nouă gafă, afirmând că România ”devastează” state puternice, însă s-a corectat imediat.

”România se situează pe locul şapte în ceea ce priveşte dinamica exporturilor totale, devastând... ăăă, devansând state puternice precum Franţa cu 4,6%, Germania cu 4,1% sau Italia, cu 3,8%”, a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei de guvern.

Viorica Dăncilă a gafat de mai multe ori în discursurile sale.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?