Marşul Chitarelor 2018: 3 ani de la Colectiv. Victimele tragediei, comemorate pe 30 octombrie

 
Marşul Chitarelor 2018: 3 ani de la Colectiv
Marşul Chitarelor 2018: 3 ani de la Colectiv

Marşul Chitarelor 2018: 3 ani de la Colectiv. La împlinirea a trei ani de la incendiul de la Colectiv, cei 65 de oameni care au pierit în urma tragediei vor fi comemorați printr-un Marș al Chitarelor ce va avea loc marţi, pe 30 octombrie, începând de la ora 19.00, dar și printr-un moment muzical, în fața clubului.Marşul Chitarelor 2018: 3 ani de la Colectiv. Marşul Chitarelor este organizat de Asociaţia Colectiv GTG 30.10:

"Muzica atinge coarda sensibilă a sufletului fiecărui om. Toți o avem. Poate nu este vizibilă, dar știm că există.

Când sufletul se înalță ne ajutăm de coarde de chitare și vorbim cu ei. Atunci știm că toți cei 65 ne ascultă.

La sfârșit de octombrie cântăm împreună".

 

Marşul Chitarelor 2018: 3 ani de la Colectiv. În urma incendiului din clubul Colectiv, izbucnit în seara de 30 octombrie 2015, şi-au pierdut viaţa 65 de persoane - 27 în noaptea tragediei şi 38 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate. Una dintre aceste persoane și-a pus capăt zilelor, în urma suferințelor îndurate.

Incendiul din clubul Colectiv a izbucnit în timpul unui concert ce era susţinut de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul „Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?