MAMAIA, ring de box. NEPOTUL lui GIGI BECALI şi CABRAL, implicaţi în scandaluri pe litoral

 
Lucian Becali, scandal pe litoral
Lucian Becali, scandal pe litoral

Multe dintre răfuieli sunt stinse de către oamenii legii, însă altele nici nu ajung la urechile lor, precum a fost un scandal în care a intervenit Cabral, zilele trecute.

Mai multe cazuri au fost mediatizate în această vară, precum răfuiala dintre membrii clanului interlop Spaniolii, în faţa clubului Le Gaga, în dimineaţa de duminică, 10 august, scrie replicaonline.ro.

Conflictul spontan a început chiar în club, unde două grupuri de tineri petrecuseră toată noaptea. Doi indivizi, cunoscuţi cu antecedente penale, respectiv Daniel Gherasim şi Daniel Zorica, ambii de 28 de ani, s-au luat la harţă din pricina unui motiv mai vechi, pe care nu au vrut să-l relateze. Au fost aruncate vorbe grele, s-au împărţit pumni, după care scandalul s-a mutat afară, pe plajă. Aici au intervenit şi amicii celor doi, dezlănţuindu-se o adevărată răfuială. Numai că, la un moment dat, Daniel Zorica a scos un cuţit şi i l-a înfipt în abdomen rivalului său, Daniel Gherasim.

La mijlocul lunii iulie, nepotul lui Gigi Becali s-a dat în stambă în staţiunea Mamaia.Lucian Becali, cunoscut ca protagonist al mai multor scandaluri izbucnite în cluburi, nu s-a putut abţine nici la malul mării, acolo unde, după o noapte de distracţie, a ales o terasă pe malul mării, din nordul staţiunii. Furios că nu a fost servit prompt, tânărul s-a luat de barman, dar şi de persoana ce ar fi fost servită înaintea lui. După mai multe replici dure, Lucian a sărit la bătaie, fiind imobilizat de către agenţii de pază. Răfuiala s-a lăsat cu haine rupte şi mese aruncate. La acea dată, oamenii legii din staţiunea Mamaia au declarat, pentru Replica, că nu au avut nici o sesizare în acest sens şi nimeni nu a depus plângere.

Recent, vedeta de televiziune Cabral a scris pe blogul său cum a intervenit într-un asemenea conflict ce se derula în plină stradă.

"Nu vă închipuiţi câte alte altercaţii, bătăi şi schimburi de flegme se întâmplă zilnic. Am oprit acum două seri un echipaj de jandarmi şi-am vorbit 3 minute, spuneau că n-au văzut în viaţa lor atâtea bătăi pe metru pătrat. Acum 20 de minute am oprit motoreta şi-am intervenit între nişte domni care s-au apucat să se bată în mijlocul străzii. Patru s-au dat jos dintr-un CLS, cu nişte leviere metalice sau ceva de genul ăsta şi s-au apucat muncitoreşte de alţi doi mai sfrijiţi", a relatat Cabral pe blogul personal, pe 12 august.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?