Mama și-a întâlnit în sfârșit bărbatul perfect pentru ea, dar 7 ani mai târziu ...

 

Rachel s-a căsătorit cu un bărbat pe nume Daryl, deși ea mai avea 3 copii dintr-o relație anterioară. În timpul mariajului lor de 7 ani, Rachel și Daryl au avut doi copii împreună. Din afară păreau să fie una dintre cele mai fericite familii, copiii erau: Jayden, în vârstă de 14 ani, Cameron, 12, Kaylee, 10, Zane, 4 și Samantha, 2. Dar totul s-a distrus când într-o zi Daryl a atacat-o pe Rachel.Din păcate, fosta relație a lui Rachel s-a sfârșit tot din cauza violenței domestice, așa că știa deja că dacă a fost în stare să o bată o singură dată, o va mai face și a doua oară, așa că l-a dat afară din casă.

Ani la rând, relația lor a rămas una de simplă prietenie, de dragul copiilor, însă Daryl s-a enervat iar, femeia era acasă cu copiii atunci când a auzit o mașină care se apropia cu viteză de casă. Rachel știa că e Daryl care se îmbătase, dar de data asta adusese o armă și avea de gând să o folosească asupra ei, așa că mama și-a ascuns copilașii în dormitor.

Când Daryl a tras asupra ei cu arma, a nimerit-o pe Rachel în braț iar aceasta și-a pierdut cunoștința. Înainte ca bărbatul să poată reîncărca arma, cei doi băieți mai mari au venit la el în viteză, i-au luat arma și au ascuns-o afară, băieții l-au lovit și l-au strâns de gât pe bărbat până a rămas și el inconștient! Se pare că în urmă cu două săptămâni cei doi făcuseră niște cursuri de arte marțiale.

Nimeni nu și-ar fi imaginat că băieții își vor folosi noile abilități pentru a-și salva mama! Femeia a fost dusă la spital unde și-a revenit complet. Rachel spune acum că violența domestică poate afecta pe oricine, de aceea a dorit să-și facă povestea publică, în speranța că ar putea ajuta pe cineva să conștientizeze pericolele unei astfel de relații.

 
 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?