Parlamentul a aprobat înființarea Comisiei de anchetă pentru Legile Siguranței Naționale

 
Lupta pentru serviciile secrete. PSD-ALDE înființează încă două comisii speciale în Parlament
Lupta pentru serviciile secrete. PSD-ALDE înființează încă două comisii speciale în Parlament

Plenul Parlamentului a votat miercuri înfiinţarea comisiei speciale care să modifice legile securităţii naţionale. Au fost 208 voturi ”pentru”, 92 ”impotrivă”, și trei parlamenari care nu au votat. Totodată, s-a votat și înființarea Comisia pentru Codul Administrativ. Au fost 210 voturi ”pentru”.Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a susţinut marţi, la finalul şedinţei Birourilor permanente, că PSD îşi înfiinţează comisii după bunul plac.

"Eu am propus desfiinţarea tuturor comisiilor şi să lucrăm numai cu comisii speciale sau să facem comisii pentru studierea clorofilei. Ceea ce mi se pare absolut aberant este faptul că avem aceste comisii care asta fac, cu oameni specializaţi, cu reprezentare politică din toate partidele, iar PSD nu face nimic altceva decât să-şi înfiinţeze comisii după bunul plac, cu membrii pe care şi-i doresc, cu misiuni speciuale primite de la domnul Dragnea”, a declarat Ben-Oni Ardelean.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunţa la finalul lunii martie că va fi înfiinţată o comisie specială pentru modificarea a 15 legi privind securitatea naţională, precizând că nu şi-au propus încă un termen limită până la care să fie finalizat proiectul de modificare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?