Lunea cibernetică/ Cyber Monday 2017. Ce semnificație are această zi

 

Lunea cibernetică/ Cyber Monday 2017. Cyber Monday este în SUA prima luni după Ziua Recunoștinței. În această zi, angajații întorși la muncă după un weekend petrecut în goana după reduceri provocată de Vinerea Neagră, își continuă cumpărăturile online de la serviciu. Și în România, mai mult de jumătate dintre retaileri au reduceri de preț de până la 70 la sută. Lunea cibernetică/ Cyber Monday 2017. Cyber Monday este o zi în care toate magazinele online au reduceri pe toata durata zilei la comenzile efectuate pe internet. 

Românii pot să acceseze însă reducerile de pe site-urile americane, pe amazon.de, amazon.at și amazon.co.uk .

Pretul mic de plecare este obligatoriu pentru ca veţi adauga costuri de zeci de dolari cu expedierea, taxe vamale pentru anumite produse şi TVA. Nu veti plăţi astfel de taxe pentru cumpărături din Germania, Franţa, Marea Britanie şi Portugalia, ţări care participă şi ele la Cyber Monday.


În România, este suficient să intrați pe unul din site-urile preferate și să vedeți că de Cyber Monday sunt reduceri. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?