Ludovic Orban este "Ludovic Organ", în sesizarea semnată de Elena Udrea

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn Foto: Realitatea.net Foto: Realitatea.net
O "regretabilă greşeală de tehnoredactare" a aprins din nou miercuir spiritele în jurul comisiei Udrea, În sesizarea semnată de ministrul Turismului, Elena Udrea, numele preşedintelui Comisiei, deputatul PNL Ludovic Orban, este scris de câteva ori greşit - Ludovic... Organ.

Ministerul Turismului informează că a fost vorba despre o "regretabilă greşelă de tehnoredactare".

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a anunţat miercuri că membrii Comisiei de anchetă Udrea au primit o sesizare semnată chiar de ministrul Turismului. În document, se arată "anumite aspecte care fac improprie orice cercetare în acest caz" şi diverse posibile incompatibilităţi ale membrilor Comisiei.

"Vă solicit să luaţi măsurile legale în vederea remedierii aspectelor pe care le-am sesizat şi să-mi comunicaţi măsurile dispuse într-un termen rezonabil de şapte zile calendaristice. Lipsa remedierii tuturor aspectelor semnalate anterior şi necomunicarea acestora în termen de şapte zile calendaristice de la data depunerii o considerăm nerezolvarea sesizării, urmând a continua demersurile puse la dispoziţie de prevederile legale", conchide Elena Udrea, invocând mai multe articole din regulamentul Camerei Deputaţilor.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?