Luare de ostatici la sediul de campanie al lui Hillary Clinton

 


Criza ostaticilor din New Hampshire continuă. Doi dintre cei sechestraţi au fost eliberaţi, dar informaţiile privind eventuale persoane care s-ar mai afla înăuntru nu sunt clare. CNN anunţă că în sediul de campanie din Rochester s-ar mai afla cel puţin două persoane.

Reprezentanţii poliţiei au refuzat să răspundă însă la întrebările referitoare la alţi ostatici şi au declarat doar că zona este stabilizată. Agresorul a ameninţat că are o bombă lipită de piept.


Potrivit CNN bărbatul, rămas neidentificat, este nemulţumit de sistemul de îngrijire a bolnavilor mintal. Poliţia se află în contiuare la faţa locului.

Un bărbat care ar fi înarmat cu o bombă lipită de piept cu bandă adezivă a luat vineri seară doi ostatici la biroul de campanie din New Hampshire al candidatei la învestitura democrată la alegerile prezidenţiale americane Hillary Clinton.

Hillary Clinton, care urma vineri să facă un turneu electoral în Virginia, nu era prezentă în biroul ei de la Rochester, potrivit relatărilor televiziunilor locale din New Hampshire. Aceasta şi-a anulat o conferinţă, programată pentru această zi la sediul său de campanie, imediat după ce a aflat de luarea ostaticilor.

O unitate de genişti a poliţiei statului a fost trimisă la locul faptei. Aceştia au încercuit zona şi au evacuat clădirile din jur, fiind anulate cursurile unei şcoli din apropiere.

"O tânără cu un copil de 6-8 luni s-a năpustit în lacrimi în magazin şi a spus 'Trebuie să sunaţi la 911. Un bărbat tocmai a intrat în biroul lui Clinton, şi-a deschis haina şi ne-a arătat o bombă lipită cu bandă adezivă de piept", a declarat Lettie Tzizik, martor ocular, la WMUR TV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?