Lotul olimpic român de judo se antrenează în Japonia. Imagini exclusive

 

Imagini exclusive cu lotul olimpic român de judo din cadrul antrenamentelor din Japonia!Judocanii noștri vor petrece o lună în Țara Soarelui-Răsare, alături de campionii japonezi. Aceștia vor fi pregătiți de unul dintre cei mai buni antrenori din lume, japonezul Kohei Oishi.

(w500)

(w500)

(w500)

Mai multe fotografii găsiți în GALERIA FOTO

Un samurai în România. Cine este Kohei Oishi

Kohei Oishi, unul dintre cei mai buni antrenori japonezi de judo, este cel care coodonează, din luna martie a anului 2018, loturile olimpice române de judo, în vederea JO de la Tokyo 2020.

În 1928 a venit la București și a predat judo timp de câteva luni maestrul Keishici Ishiguro, unul dintre cei mai buni discipoli ai lui Jigoro Kano, părintele judoului. 89 de ani mai târziu, ateriza la București, Kohei Oishi, un experimentat antrenor japonez de judo care venea în România la invitația Federației române de judo, cea care i-a făcut propunerea de a coordona loturile olimpice de judo, în vederea JO de la Tokyo 2020.

Cand a venit în România, Kohei Oishi a fost curios să afle cine a fost Henri Coandă, cel care dădea numele aeroportului, și a fost extraordinar de uimit când a aflat că datorită unui român zborul cu avionul a ajuns la un asemenea nivel.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?