Locomotivă deraiată în Depoul București. Circulația feroviară este blocată

 

O locomotivă a intrat la intrare în Depoul București, anunță Realitatea TV. Circulația feroviară este blocată.

Trei din cele șase osii au deraiat. Locul unde locomotiva a deraiat reprezintă singura linie care face legătura între Depoul București și Gara de Nord.

Conform informațiilor Realitatea TV, cauza deraierii este reprezentată, cel mai probabil, de proasta infrastructură feroviară.

Până când locomotiva nu va fi ridicată de la locul accidentului, trenurile care ar avea nevoie de locomotive nu pot pleca din gara București pentru că toate locomotivele se află în depou. Și, în acest context, cel mai probabil trenurile urmează să înregistreze întârzieri. 

Locomotiva deraiată în Depoul București este al treilea accident de acest fel înregistrat sâmbătă, 2 martie. 

Locomotiva unui tren care circula între Braşov şi Mediaş a deraiat de trei osii între staţiile Augustin - Racoş, pe firul I.

De asemenea, locomotiva unui tren rapid care circula pe relaţia Braşov - Curtici a deraiat, sâmbătă, în zona staţiei Săvârşin, din judeţul Arad, fără a se înregistra victime sau pagube materiale importante, însă traficul feroviar este blocat.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?