Liviu Dragnea îi declară război total lui Iohannis: E o tentativă de lovitură de stat!

 

Liviu Dragnea declară război total preşedintelui Klaus Iohannis şi PNL-ului, pe care-i acuză că pun la cale o lovitură de stat.Asistăm zilele acestea la pregătirea unei lovituri de stat, a afirmat Liviu Dragnea, referindu-se la solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis de demisie a premierului şi de plângerea penală contra Vioricăi Dăncilă, depusă, tot joi, de către liderul PNL Ludovic Orban.    

"Mesajul este clar. Nu faci ce-ţi spunem, îţi facem plângere penală şi te trimitem la poliţia politică. Acesta este un demers care înseamnă o tentativă de lovitură de stat. Iohannis, după cele 6 case, vrea să ia şi Palatul Victoria. (...) Este aceeaşi dorinţă, acelaşi plan, dar cu alte instrumente, ca şi în 2015, de a prelua puterea fără a fi câştigat alegerile, pentru că este o acţiune violentă, nedemocratică, a lui Klaus Ioahnnis si a intrumentelor sale de a răsturna un guvern care a adus si aduce bunăstare, pentru a instala unul care să taie din salarii, cum a făcut cel din 2016," a afirmat Liviu Dragnea.

"Este o tentativă de lovitură de stat, nu este niciun sâmbure de adevăr în acea plângere penală la adresa premierului. Constat, cu amărăciune şi cu dispreţ, că ceea ce am spus se adevereşte, că preşedintele Iohannis nu poate lucra cu oameni si instituţii care nu-i sunt aservite. (...) Pot şi eu să avertizez că orice persoană sau funcţionar  public care se implică în acest demers poate fi considerat complice."

Concluzia liderului PSD a fost că el personal şi tot partidul o susţin fără rezerve pe Viorica Dăncilă.

Klaus Iohannis atacă iar Guvernul: "În politica externă, colaborarea nu e opţională. E obligatorie!"


 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
statul (pig)meu
18 May 01:04
Cei vizati sunt: STATU PALMA BARBA POT si STATU PALMA BARBA CONT.
La TeleorBan nu s-a auzit de institutia "Denunt Calomnios" ?
Răspunde
0 0
MARIA ZAPANTA
17 May 19:50
YOU FILTHY DEMON YOU ARE NOT PRESIDENT STOP MAKING TRAGEDY YOU ARE WORST THEN DEMON YOUR PLACE IS IN PRISON FOR LIFE NOT 10 YEARS
Răspunde
0 0
jack
17 May 19:25
La care stat dady ? Ală paralel din care fai parte ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?