Lia Olguța Vasilescu a ținut un discurs în franceză la ONU, după cel în engleză. Cum s-a descurcat

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu loveşte din nou. Ministrul Muncii a ţinut morţiş să vorbească în franceză la sesiunea Comisiei ONU pentru condiţia femeii, însă asta i-a făcut mari probleme.Nu este prima dată când Lia Olguţa Vasilescu torturează o limbă străină. Discursul său în limba engleză, de acum două zile, a făcut furori pe reţelele de socializare.

Doamnelor şi domnilor, tema acestei sesiuni este foarte importantă şi vine la momentul potrivit. Femeile şi fetele au o mare nevoie să devină autonome din punct de vedere economic, în vederea implementării obiectivelor de dezvoltare durabilă.

Tema şedinţei ONU a fost rolul femeii în schimbarea pieţei mondiale a muncii. Lia Olguţa Vasilescu a citit discursul de pe foaie, dar chiar şi aşa a avut mari probleme. Asta după ce şi discursul în engleză a fost unul cu peripeţii şi a ajuns viral pe internet.

După primul discurs, ministrul Muncii a scris pe Facebook că s-a prezentat decent pentru cineva care nu a făcut nicio oră de engleză în şcoală.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?