Lelia Munteanu: Campania pentru referendum e ca povestea cu salvarea care fură copii

 

Campania pro-familia tradiţională a atins un nivel greu de imaginat al discursului şi mesajelor de dezbinare, este de părere editoralista gandul.info Lelia Munteanu. Picătura care a umplut paharul este avertismentul afişat zilele trecute, în care se spune "dacă nu vii la vot, doi bărbaţi vor putea adopta copilul tău!"

"Vă daţi seama unde-am ajuns? După salvarea neagră care fura copii pentru organe, doi bărbaţi în negru fură copii pentru adopţie! Acum sunt doi, dar o să-i vedem cum se înmulţesc prin adopţie," scrie editorialista. 

(...) N-am linişte până la referendum. În două săptămâni, până se deschid secţiile, suntem în pericol ca ăştia doi să ne adopte pe toţi. În ce ţară trăim?"

Opinia integrală a Leliei Munteanu o puteţi citi aici!

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Fane
24 Sep 12:58
... de atita pirtzogari s-a ajuns la 14 milioane populatie, coorvasaria, relatiile si exterminarea copiilor sint normalitate ... si atunci care e “familia” traditionala ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?