Săptămâna neagră a lui Klaus Iohannis

 
Carmen şi Klaus Iohannis
Carmen şi Klaus Iohannis

La plecarea în Anglia, Klaus Iohannis avea mușchii lui Daniel Ghită și Cătălin Moroșanu la un loc, iar la întoarcere "arăta ca un prepeleac care dă să cadă", scrie Cornel Nistorescu într-un editorial publicat în Cotidianul.În ceva peste 24 de ore, plus doi timp și trei mișcări, Klaus Iohannis și-a dat singur două palme, consideră Cornel Nistorescu.

S-a anunțat în vizită de stat pe care nu o avea stabilită și s-a dus la aniversarea prințului Charles cu un dar de parcă s-ar fi dus la prietenul său de la Cisnădie.

"Nu știu dacă președintele Iohannis și-a dat seama cît de nefericită săptămînă a traversat. Aș zice că nu-l interesează. Sunt sigur că el face parte dintre aceia care așteaptă să fie scădați în sirop de trandafiri și periați cu coadă de iepuraș. Mai ales că se împlineau și 4 ani de la alegerea sa ca președinte", scrie jurnalistul.

Săptămîna neagră a președintelui Iohannis nu s-a terminat cu refuyul primit la Londra. Cu același prilej cu care a anunțat antologica vizită de stat, ne-a spus că la Afacerile Europene îl numește imediat pe George Ciamba, dar la Educație va mai dura " un pic mai mult, chiar un pic mult mai mult" . Adică la Paștele Cailor sau după ce se plictisește dînsul.

Insinuarea prezidențială suna ca o palmă dată PSD-ului și ca o anunțare a unui posibil refuz. După cîteva zile, după ce și-a plimbat și parfumat paltonul prin perfidul Albion, navetistul nostru a numit-o pe Ecaterina Andronescu fără să zică nici pîs, fără să o avertizeze măcar că și ea are o contribuție la dezastrul din învățămîntul românesc și că ar fi cazul să nu mai repete fanteziile precedente. Mia multe aici

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?