Kim Jong-un, ultimatum pentru SUA: "Armata coreeană va lovi fără milă!"

 

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a declarat că este la un "pas de război" cu Statele Unite ale Americii, din cauza tenisunilor tot mai mari dintre cele două state.

Kim Jong-un, a declarat că este la un "pas de război" cu Statele Unite ale Americii, din cauza tenisunilor tot mai mari dintre cele două state.

Aceste declaraţii au venit imediat după ce Donald Trump a comandat un atac asupra unei baze militare din Siria.

Liderul comunist al Coreei de Nord vede în regimul lui Assad un aliat cheie în lupta împotriva SUA.

"Armata noastră a spus că la cea mai mică provocare a Statelor Unite ale Americii va fi gata şi va lovi fără milă", a transmis ambasatorul coreean la Moscova, Kym Jyong-Jun, potrivit metro.co.uk.

Kim Jong-un şi Bashar al-Assad au avut deja un schimb de mesaje în care şi-au promis prietenie şi colaborare între cele două ţări.

Relaţiile dintre SUA şi Coreea de Nord s-au înrăutăţit în ultima perioadă. SUA au trimis o navă de război în coasta dictatorului Coreeii de Nord, Kim Jong-un recent. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?