Jandarmeria a publicat filmul confruntărilor cu huliganii din Piața Victoriei

 
Jandarmeria, filmul protestului
Jandarmeria, filmul protestului

Jandarmeria Română a dat publicității un videoclip în care sunt prezentate selectiv incidentele cu grupul de provocatori din Piața Victoriei.



Jandarmeria le mulțumește celor care s-au comportat pașnic și exemplar, dar menționează și prezența unora care au venit să se războiască cu jandarmeria:

"Noaptea trecută, în Piața Victoriei, au fost foarte mulți oameni care s-au comportat exemplar, cărora le mulțumim pentru spiritul civic de care au dat dovada!

Au fost, însă și unii care au înțeles că protestul înseamnă un război personal al lor cu jandarmeria. Așa au stat lucrurile!", a transmis Jandarmeria pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a susținut că cei care au instigat și provocat forțele de ordine au fost "un grup compact și bine determinat, având ca obiectiv de a instala haosul".

Subiecte pe aceeași temă



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?