Iubitul Luizei Melencu a recunoscut că ea primea apeluri ciudate

 
Luiza Melencu
Luiza Melencu

Alex, iubitul Luizei Melencu, a povestit că adolescenta era sunată de un număr necunoscut. Același lucru îl povestise și sora ei în urmă cu ceva timp.

Alex, fostul iubit al Luizei Melencu, a vorbit și el despre apelurile pe care adolescenta la primea în timpul nopții. Băiatul a recunoscut că a avut o relație de câteva luni cu fata și că se despărțiseră în seara dinaintea dispariției ei din cauza distanței, el locuind în Italia.

 

“Eu nu am fost chemat de niciun organ al poliţiei să dau declaraţii. Nu este adevărat că am fost chemat la DIICOT. Nu mi s-a părut nimic ciudat. Doar că o suna un număr privat la 2-3 seara, o suna întruna. Eu nu am băgat de seamă, răspundeam, întrebam cine este şi nu vorbea nimeni. Seară de seară suna. Nu ştiu dacă are legătură cu dispariţia ei, mă gândesc că poate totul a fost premeditat. Noi ne-am văzut ultima dată pe 12 martie, înainte să plec din ţară. Sâmbăta seara, la ora 09.00, am vorbit ultima dată, pe 13”, a spus Alex la Acces Direct.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?