Ipoteză-şoc: Obama, Clinton și Soros l-ar fi forțat pe Papa Benedict XVI să demisioneze

Un grup de personalități catolice din Statele Unite îi solicită lui Donald Trump declanșarea unei investigații privind implicarea administrației Obama în „schimbarea de regim” de la Vatican, anunţă Evenimentul Zilei, analizând o serie de informaţii şi speculaţii lansate de presa americană. Pe 20 ianuarie, un grup de personalități americane a publicat în revista catolică The Remnant o scrisoare deschisă adresată lui Donald Trump în care îi cer acestuia să investigheze implicarea lui Barack Obama, Hillary Clinton, George Soros și a altora în debarcarea forțată a lui Benedict și declanșarea a ceea ce ei numesc „Primăvara Catolică”. O aluzie la catastrofala „Primăvară Arabă”, care a transformat Orientul Mijlociu într-un uriaș incendiu.

Avem motive să credem că la Vatican a fost orchestrată o ‘schimbare de regim’ de către administrația Obama”, scriu semnatarii scrisorii. Aceștia, bazându-se pe telegrame Wiki-Leaks și alte informații date publicității în ultimii ani, susțin că administrația Obama și asociații ei au folosit mașinăria diplomatică, forța politică și puterea financiară pentru constrângeri, mituiri și șantaj, provocând un adevărat „puci” în Biserica Catolică.

Conservatorul Papă Benedict, adept al liniei tradiționale a catolicismului, a fost înlocuit cu actualul Papă Francisc, un exponent al stângismului, care a declanșat în lumea catolică o revoluție progresistă.

Întregul scenariu prezentat liderului de la Casa Albă în puteţi citi AICI.


 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?