Întrunire de zile mari pentru judo-ul românesc

 
Întrunire de zile mari pentru judo-ul românesc
Întrunire de zile mari pentru judo-ul românesc
Întrunire de zile mari pentru judo-ul românesc

Veteranii si campionii la judo au fost prezenți la deschiderea Stagiului Național al Arbitrilor și Antrenorilor de Judo. Printre ei s-a numărat și Cornel Roman, cel care a reușit să îl învingă pe Vladimir Putin în 1975, la Minsk, în cadrul Dinamoviadei. 

La invitația Federației Române de Judo, veteranii și campionii judoului românesc au fost prezenți la deschiderea Stagiului Național al Arbitrilor și Antrenorilor de Judo, eveniment care se desfăşoară la Poiana Braşov. Peste 30 de foști mari judoka, medaliați la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene, au primit plachete, alături de antrenori, profesori și arbitri care au contribuit la desvoltarea judo-ului în România. 

În cadrul evenimentul organizat în Poiana Brașov, peste 30 de foști mari judoka români, medaliați la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene au primit plachete alături de antrenorii, profesorii și arbitrii care de-a lungul anilor și-au adus contribuția la dezvoltarea și promovarea frumosului sport. 

Mai multe detalii, cât şi programul evenimentului îl puteţi găsi pe www.frjudo.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?