Întors din Miami, Victor Ponta sfidează: Unde am mers eu în vacanţă e puţin mai ieftin ca în Mamaia!

 

Proaspăt revenit în ţară din concediul petrecut în Miami, premierul Victor Ponta a declarat că locul în care şi-a petrecut el vacanţa este  puţin mai ieftin ca staţiunea Mamaia.

Victor Ponta a mai susţinut că a fost supravegheat în concediu de o agenţie americană care a fost plătită de un site din România:

"Era mai simplu, că acum nu se mai cheltuiau atâţia bani cu supravegherea mea în vacanţă. Nu mi-e teamă că mă vinde Liviu Dragnea. O agenţie privată din America m-a supravegheat, plătită de un site din România. E dreptul lor să o facă, aşa cum e dreptul meu să merg în vacanţă cu familia"

În schimb, premierul sfidează, spunând că locul în care şi-a petrecut el vacanţa (n.r. Miami), este mai ieftin ca Mamaia:

"Să vă lămurească Liviu Dragnea. Se întoarce din vacanţă zilele următoare. Are şi el dreptul la vacanţă. Unde am mers eu în vacanţă e mai ieftin de cât la Mamaia".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?