INTERZIS la Facebook la locul de muncă

Angajaţii au interzis la Facebook
Angajaţii au interzis la Facebook

Conducerea Consiliului Judeţean Alba a decis să ia o măsură preventivă inedită în cadrul instituţiei: a interzis accesul angajaţilor pe site-urile de socializare, în special pe Facebook. Măsura vizează nu doar calculatoarele de serviciu, ci şi telefoanele mobile ale angajaţilor.Conducerea Consiliului Judeţean Alba a interzis accesul angajaţilor pe site-urile de socializare, în special pe Facebook. Măsura a fost luată acum 5 zile şi se adresează tuturor angajaţilor, după cum susţine preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel citat de ziarul Unirea.

"Am luat această măsură pentru ca angajaţii din CJ Alba să aibă mai mult timp de lucru. Nu am avut semnale până acum că utilizarea internetului şi a site-urilor de socializare ar fi avut efecte nedorite asupra muncii şi activităţii lor, dar am vrut să previn acest lucru. Există această «boală» a Facebook-ului, a internetului, iar omul e tentat să greşească. Tocmai pentru a nu le da ocazia să greşească, am dispus limitarea accesului la site-urile care nu au directă legătură cu activitatea angajaţilor din Consiliul judeţean. Nu vom tăia de tot internetul pentru că avem nevoie de această facilitate în activitatea noastră de zi cu zi", a declarat pentru ziarul Unirea Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean.

Acesta a spus că ia în calcul ca accesul la internet în timpul orelor de serviciu să fie restricţionat şi pe telefoanele mobile ale angajaţilor.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?