Înmatricularea mașinilor în Bulgaria ar putea să nu mai fie rentabilă. Care este cauza

 
Sofia schimbă legislaţia pentru a opri fenomenul maşinilor cu numere bulgăreşti în România
Sofia schimbă legislaţia pentru a opri fenomenul maşinilor cu numere bulgăreşti în România
FOTO: ziuaveche.ro

Înmatricularea mașinilor în Bulgaria, pe motiv că taxele sunt mai mici, ar putea să nu mai fie rentabilă pentru că vecinii de la sud de Dunăre au luat o decizie dură în ceea ce privește valoarea polișelor de înmatriculare.

Posesorii de mașini înmatriculate în Bulgaria ar putea să renunțe la acest gen de practică pentru că autoritățile de la Sofia intenționează să crească considerabil valoarea poliței de asigurare obligatorie, notează Autoexpert.ro.

Majorarea prețurilor la polițele de asigurare îi va afecta direct pe cetățenii bulgari care au mai multe mașini înmatriculate pe numele lor. Potrivit sursei citate, în cazul persoanelor fizice care au mai mult de 10 mașini înmatriculate pe numele lor, polița de asigurare ar putea ajunge și la 350 de euro pentru o mașină cu motorul de 1,6 litri.

De polițe majorate vor avea parte și firmele care au înregistrate mai mult de 15 mașini. În cazurile speciale, în care unii cetățeni bulgari au înregistrat pe numele lor sute de mașini valoarea poliței de asigurare poate ajunge și la 1.000 de euro, potrivit Autoexpert.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?