Incident la un club cunoscut din Bucureşti, au căzut bucăţi de tencuială

 

Incident miercuri seară, într-unul dintre cele mai cunoscute locaţii de muzică live din Capitală, Clubul Control. Mai multe bucăţi de tencuială din tavan au căzut pe podea, iar unii martori susţin că după ce molozul a fost curăţat, oamenii au fost lăsaţi să intre în sală. În replică, managerii clubului susţin că nu s-a întâmplat chiar aşa şi că nimeni nu a fost în pericol.Incidentul a fost semnalat pe reţele de socializare, prin intermediul unei poze şi al unui comentariu .

"După cum puteti vedea, o bucată de tavan căzută în timpul programului. Măsurile luate de club? Măturat repede şi continuat seara ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, lăsând oameni să mai intre in club, in loc să îl închidă imediat! (...) E inacceptabil să se întâmple aşa ceva. Chiar vrem sa ne moara oamenii prin cluburi? Rusine, Control!!" a scris Sonia Nedea.

"Nu s-a prăbuşit tavanul, au căzut două bucăţi de tencuială şi ipsos, în urma unei infiltraţii de apă, se pare. (...) După acest eveniment nu a continuat nicio petrecere, pentru ca nu era nicio petrecere in sala in care s-a intamplat incidentul," au răspuns managerii clubului într-o postare pe reţelele de socializare.

sursă foto: Club Control

sursă foto: Sonia Nedea

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?