Incident hilar pe aeroportul Otopeni! Un motan 'agresiv' a fugit din avion

Un motan a fost pierdut pe aeroportul Otopeni, de către compania aeriană care ar fi trebuit să îl ducă la destinaţie. Pisoiul a evadat din cușca în care era transportat și a sărit pe pistă. Stăpânii încearcă disperaţi să îl găsească, iar conducerea aeroportului a oferit o replică absolut savuroasă. Proprietarii motanului pierdut pe pista aeroportului Otopeni fac apeluri disperate către autorități să continue căutările. Asta în condiţiile în care, spun ei, cuşca a fost verificată la check-in chiar de către reprezentanţii companiei aeriene, înainte de a fi întocmite formalităţile.

Replica oficialilor de la aeroportul internaţional descrie un eveniment demn de o comedie. "În momentul în care pisica a scăpat din cuşca aflata in cala aeronavei, un agentul al firmei de bagaje a încercată să o prindă şii a fost muşcat. A fugit, s-a ascuns şi nu a mai fost văzută. S-au luat măsuri pentru evitarea oricarui risc, astfel că echipajele "Pasărea" şi "Fauna" au pus CAPCANE. Probabil (PISICA) e foarte speriată şi stă ascunsă. Se presupune că i se va face foame şi va ieşi din ascunzătoare. Dar personalul e pregătit şi în asteptare pentru a o prinde şi restitui stăpânilor."

Pisoiul ar fi trebuit să ajungă alături de ”familia” lui în Boston. Proprietarii nu vor despăgubiri, vor doar ca motanul să ajungă acasă. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?