Impact estimează o scădere a profitului cu 60% în acest an, dar mizează pe creşterea cotei de piaţă

 
Foto: shutterstock.com
Foto: shutterstock.com
Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (IMP) estimează o scădere a profitului brut cu 60% în acest an, până la 4,11 milioane lei, în condiţiile în care cifra de afaceri s-ar putea comprima cu o treime, a anunţat compania, în urma bugetului votat în adunarea generală.

În 2008, profitul brut al Impact s-a cifrat la 10,29 milioane lei (2,8 milioane euro). Impact precizează că obiectivul principal pentru 2009 este creşterea cotei de piaţă până la 11%, chiar cu preţul amânării profiturilor până în momentul relansarii creditării.

"Piaţa imobiliară este foarte fragmentată în acest moment. La nivelul Bucureştiului cele mai mari cote de piaţă sunt de aproximativ 7-8%, după indicatorul de unităţi predate per dezvoltator, raportat la total unităţi predate la nivelul Capitalei", a declarat Carmen Săndulescu, directorul financiar al Impact Developer & Contractor.

Citeşte mai mult în Business Standard.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?