Idee unică în România: cum "convingi" oamenii să salute

 

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a anunțat inițierea unui program inedit: "un program de salut, de dat bună ziua pe stradă".Programul va funcționa sub deviza „Prost să fii, dar să-ți revii”, iar președintele Consiliului Județean va încerca să-i obișnuiască pe ialomițeni să dea bună ziua pe stradă:

"Mai important, după părerea mea, este această educație de care avem nevoie în fiecare zi.

Avem nevoie să ne tratăm cu respect, avem nevoie să dăm bună ziua și din ce în ce mai mult se pare că se cam pierd aceste valori.

Chiar mi-am propus în cadrul Consiliului Județean Ialomița să iau această decizie să creez un program de salut, de dat bună ziua pe stradă", a explicat inițiatorul demersului.

Moraru s-a inspirat probabil din serialul Las Fierbinți. În episodul de seara trecută primarul Vasile a implementat un program de strâns mâna și îmbrățișat pe care i l-a aplicat consăteanului Brânzoi înainte de a-i cere o șpagă, susține realitateadeialomita.net.

Citește aici detalii!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?