I-a murit primul copil, apoi a apelat la ajutorul unui donator de spermă. Finalul e incredibil!

 

O femeie din Australia şi-a schimbat complet destinul, după ce a apelat la ajutorul unui donator de spermă. Deznodământul poveştii ei este incredibil!

Aminah Hart a trecut, de-a lungul anilor, prin experienţe extrem de dureroase. Primul ei fiu, Marlon, a murit pe când avea doar 4 luni. Cel de-al doilea copil, tot un băieţel, s-a stins din viaţă la vârsta de 14 luni. Motivul? O tulburare genetică a mamei.

În urma acestor tragedii, femeia s-a văzut părăsită de taţii celor doi fii, fiind nevoită să facă faţă singură clipelor grele. Ajunsă la 42 de ani, însă, Aminah a decis să-şi mai încerce o dată norocul, dar de data aceasta a apelat la ajutorul unui donator de spermă.

"Am avut nevoie de foarte mult timp pentru a lua această decizie şi am luat în considerare absolut totul: vârsta mea, poziţia socială şi faptul că sufăr de o tulburare genetică... Am înţeles că nu trebuie să am aşteptări prea mari", a explicat ea.

În cele din urmă l-a ales, fără să-l cunoască, pe Scott Andersen, cel care avea să devină tatăl fiicei ei, Leila. Din fericire, copilul s-a născut perfect sănătos, aşa că, în final australianca a decis să-l întâlnească pe bărbatul care-i schimbase viaţa.

După o perioadă în care s-au întâlnit tot mai des, Aminah şi Scott s-au îndrăgostit şi au decis să îşi crească împreună fiica.

"Ne-am îndrăgostit. Pare ireal, dar este o experienţă incredibilă", a spus femeia în final.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?