Horoscop 8 septembrie 2019. Încearcă să le fii de ajutor de la distanţă!

 
Horoscop 8 septembrie 2019
Horoscop 8 septembrie 2019

Horoscop 8 septembrie 2019. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de marți, 8 septembrie 2019.

Horoscop 8 septembrie 2019. Berbec

Nu pune la inimă cuvintele dure care mai vin de la ceilalţi. Ştii prea bine că nu le poţi evita, că trăieşti într-o lume predominant agresivă, dar nimic nu te poate atinge dacă te protejezi energetic, psihic, fizic cu un scut de iubire care va trimite ca răspuns la atacurile altora doar imensă înţelegere. Nu se poate să nu-l dezarmezi chiar şi pe cel mai înverşunat partener de discuţie cu o vorbă bună, cu un zâmbet cald, pentru că întotdeauna binele învinge, şi asta nu se întâmplă numai în basme.

Horoscop 8 septembrie 2019. Taur

Nu eşti singur în lupta ta cu problemele, chiar dacă ţi se pare că s-au adunat o grămadă de belele în calea ta. Poţi atrage alături e tine pe cineva cu probleme similare şi, pentru că ştii că şi el trece prin aceeaşi situaţie, formaţi o echipă mai puternică în doi. Nu trebuie să vă molipsiţi unul pe altul de pesimism sau depresie, ci dimpotrivă, să vă stimulaţi reciproc să depăşiţi impasul.

Horoscop 8 septembrie 2019. Gemeni

Veştile care vin de la cei dragi de departe sunt îngrijorătoare şi devine frustrant să nu poţi ajunge la ei cât mai repede. Eşti prins în alte probleme şi te enervezi singur că nu le poţi lăsa pe toate baltă ca să pleci acolo unde te cheamă sufletul. Încearcă să le fii de ajutor de la distanţă, cu un telefon de încurajare sau cu un sfat bun transmis cu gândul, pentru că momentan nu-ţi poţi permite o călătorie.

Horoscop 8 septembrie 2019. Rac

Azi poţi avea o reală revelaţie care să-ţi răspundă la o întrebare existenţială: ce am de făcut pe această lume? Poate te întâlneşti cu o persoană cu imensă experienţă de viaţă, cu o deschidere specială spre alte dimensiuni ale existenţei, cu o viziune spirituală asupra lumii, şi poţi primi astfel o scânteie de înţelepciune. Că e sub forma unui sfat oferit direct ţie, că e un cuvânt pe care îl prinzi de zbor pe stradă sau că e o carte pe care o citeşti pe nerăsuflate, simţi că închei această zi cu ceva mai bogat sufleteşte decât ieri.

Horoscop 8 septembrie 2019. Leu

Horoscop 8 septembrie 2019. Sunt momente când cel mai bine e să rămâi în umbră şi să nu atragi prea mult atenţia asupra ta, pentru că unii abia aşteaptă să se lege de cel mai mic motiv ca să te critice sau să te atace. Mai bine taci şi faci, decât să povesteşti înainte de ai de gând să realizezi, pentru că răutăţile unora te-ar putea opri din elan înainte de a încerca. Nu ai alături de tine companioni prea buni, ci mai degrabă nimereşti printre invidioşi care stau cu ochii pe tine gata să-ţi fure ideile sau să-ţi taie elanul.

Horoscop 8 septembrie 2019. Fecioară

Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău prin mediile prin care treci, ieşi imediat de acolo, ca să nu te influenţeze şi pe tine negativ. Eşti ca un burete care absoarbe energiile celor cu care intri în contact, iar azi nu ai parte de tovarăşi prea plăcuţi. Unii critică prea mult şi nimic nu le convine, alţii aduc injurii sau bârfesc, deci cum să te simţi în largul tău într-un spaţiu din care lipsesc bunăvoinţa, amabilitatea, armonia?

Horoscop 8 septembrie 2019. Balanță

Recunoaşte-ţi blocajul în care te afli şi dă-l afară din calea ta, pentru că sigur stă în puterea ta să faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat şi l-ai lăsat să crească, până într-un punct în care ai crezut că singura soluţie e să i te abandonezi neputincios şi pesimist. Nici vorbă de aşa ceva: undeva în adâncul minţii tale se află o scânteie de idee, mică, neobservată, dar care poate genera exact furtuna de schimbări pozitive pe care o aştepţi. Miracolele se întâmplă, dar numai de tine depinde să le laşi să se manifeste.

Horoscop 8 septembrie 2019. Scorpion

Tatăl sau figura care reprezintă autoritatea din familia ta are un rol major în evenimentele comune, deci ascultă-l cu luare aminte pentru că oferă tuturor o cale ce merită urmată. Ai ocazia să primeşti acum o lecţie utilă de viaţă de la înţeleptul familiei, pentru că e pregătit să-ţi împărtăşească un sfat, o îndrumare, o idee care poate genera un întreg proces de maturizare şi asupra ta.

Horoscop 8 septembrie 2019. Săgetător

Ai impresia că s-a aliat un întreg grup de persoane împotriva ta, care vor neapărat să te dea la o parte, numai că ei nu-şi dau seama că nu le merge atât de uşor conspiraţia. Eşti, cel puţin acum, mai puternic decât ei, mai sigur pe tine, cu o mai mare încredere în forţele proprii, ceea ce de obicei nu se întâmplă, dar probabil ai un as în mânecă de care vei profita la momentul oportun pentru a-ţi înlătura rivalii.

Horoscop 8 septembrie 2019. Capricorn

Nu mai trece în revistă tot ce ai pierdut sau ce nu ai reuşit să obţii de la viaţă, pentru că nu golurile contează acum, ci lunga listă de puncte bifate din tot ce ţi-ai propus să realizezi. Ai să vezi că lista succeselor e mult mai lungă şi mai demnă de laudă decât cea a lipsurilor sau eşecurilor. Ca atare detaşează-te de ceea ce nu ai reuşit înainte şi concentrează-te asupra multelor motive de satisfacţie şi de mândrie. E momentul să te rupi de o amintire neplăcută pe care o tot cari după tine şi care nu face decât să scoată în evidenţă un fost eşec, care nu mai e de multă vreme valabil.

Horoscop 8 septembrie 2019. Vărsător

Bazează-te numai pe cifre certe şi fapte concrete, nu te lua după idei aruncate în vânt sau după presupuneri care nu au la origine nimic clar. Există în preajma ta o persoană demnă de tot respectul care oferă numai informaţii verificate şi bine documentate şi dacă ţii cont de părerile sale, ai numai de câştigat. Totul e să-i spui că nu ştii cum să rezolvi o anumită problemă, că nu ai experienţe necesară pentru a trece printr-un moment dificil, pentru că el va interveni în favoarea ta cu cele mai bune sfaturi.

Horoscop 8 septembrie 2019. Pești

Ştii cum se spune, Dumnezeu îţi dă dar nu-ţi bagă şi-n traistă. La fel vei simţi şi azi, când vor fi întrunite condiţiile unei mari reuşite în care norocul are o pondere crescută, dar fără să faci şi tu ceva ca să duci la capăt această şansă, e greu de crezut că se va solda cu un succes. S-ar putea să ţi se pară greu să te apuci de treabă, să fie nevoie de un efort mare de voinţă – care momentan lipseşte din bagajul tu de resurse – deci, dacă nu pui serios umărul la treabă, vei rata o ocazie de zile mari.

Citește horoscopul complet pe acvaria.comAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?