Helmuth Duckadam, aniversat la Ambasada Germaniei!

 

Fostul mare portar Helmuth Duckadam, actualmente președinte de imagine la FCSB, a fost aniversat la reşedinţa Ambasadorului Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, la împlinirea vârstei de 60 de ani.La eveniment au mai fost prezenţi preşedintele COSR, Mihai Covaliu, campioanele olimpice Gabriela Szabo și Andreea Răducan, foştii fotbalişti Iosif Rotariu și Aurel Ţicleanu, precum şi directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă.

Ambasadorul Germaniei i-a oferit lui Duckadam un tricou al echipei naţionale a Germaniei, semnat de actualii componenţi. Eroul de la Sevilla i-a oferit diplomatului o minge de fotbal cu autograful său, o pereche de mănuşi cu numele lui şi două sticle cu pălincă.

„Ne întâlnim cu ocazia unui jubileu special, a 60-a aniversare a lui Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla 1986. Mărturisesc că încă din copilărie fotbalul a fost şi a rămas sportul meu preferat. Iubesc spiritul unic al acestui sport, spiritul de echipă şi spiritul imposibilului. Cele patru penalty-uri apărate de Helmuth Duckadam vor rămâne în memoria colectivă, în istoria incredibilă a fotbalului.”

Citește cotinuarea declarației ambsadorului Germaniei, Cord Meier-Klodt pe realitateasportiva.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?